Zoeken naar sushi ah xl

 
sushi ah xl
AH XL volgt Jumbo Foodmarkt met verse sushi Levensmiddelenkrant.
Het kookeiland waaraan de sushi bereid wordt vormt een vast nieuw onderdeel van de AH XL aan het Gelderlandplein. Voorlopig blijft het alleen bij deze winkel, maar Albert Heijn sluit een uitrol naar andere XLs niet uit als dit een succes blijft.
AH XL Ruime keus in verse producten, en Ambachtelijke Shusi.
Ook gevestigd in AH XL.: Sushi Daily is Europees marktleider in het aanbieden van Sushi met meer dan 400 verkoop punten in Duitsland, Belgiƫ, Spanje, Frankrijk, Italiƫ en Nederland. Het succes van Sushi in Europa is gebaseerd op trends in sterke en duurzame consumptie.
Albert Heijn.
Albert Heijn.
Sushi Verse kant-en-klaar maaltijden, salades AH-Boodschappen.nl.
AH Biologische Fairtrade-bananen. AH Biologische gekookte ham of spek. AH Biologische hamburgers of BBQ hamburgers. AH Biologische knoflook, sjalotten of uien. AH Biologische Mozzarella of buffelmozzarella. AH Biologische yoghurt 500 ml 1 liter of kwark 500 gram en 1 kilo.
Sushibar rolt na succes uit naar alle AH XL's' Levensmiddelenkrant.
18-02-2016 AH XL Zoetermeer heropent in nieuwe stijl. 05-02-2016 Curatoren VD naderen doorstart. 29-12-2014 Hoogtepunten 2014: Albert Heijn oog voor groot en klein. 12-06-2015 Antwerpse AH speelt leentjebuur bij nieuwe XLs. 16-10-2013 AH XL volgt Jumbo Foodmarkt met verse sushi.
AH start met Sushi Daily counter.
AMSTERDAM Albert Heijn is vandaag in de AH XL op het Gelderlandplein in Amsterdam gestart met een nieuw sushi-concept. Het gaat om de zogeheten Sushi Daily counter. Hier wordt dagverse sushi ter plekke klaargemaakt. De sushi, sashimi en maki worden gedurende de openingstijden vers bereid door professionele sushi chefs.
Geproefd: de verse sushi van de Albert Heijn XLEetnieuws.
De verse sushi is een stap vooruit voor de AH en de liefhebber die lekker een bakje wil halen voor de lunch of een makkelijk en gezond diner. De kwaliteit is in orde, al is de tonijn niet vreselijk lekker. De dozen missen eetstokjes maar dat is wat mij betreft een kleine uitglijder. Ik ga de rest van het assortiment ook proberen. Als de portemonnee het toelaat. Posted in Aziatisch, Vis Tagged sushi, test. Saskia is niet alleen foodblogger, maar ook journalist, tekstschrijfster en eindredacteur bij haar eigen bedrijf RedactieNet. Ze heeft een man, een gek katje en een moestuin. View all posts by Saskia. Previous Post Guus Meeuwis gaat zelf koken in pop-up restaurant Gustaaf. Next Post Lekker snel: sperzieboontjes met spek en tahin en kroketjes uit de Airfryer. 2 thoughts on Geproefd: de verse sushi van de Albert Heijn XL.
Albert Heijn.

Contacteer ons