Zoeken naar ah appie

 
ah appie
Albert Heijn start proef met betalen in de winkel met Appie-app.
Kooimanweg in Purmerend, AH Jan Heijnsstraat in Tilburg, AH Westwaarts in Zoetermeer en AH Bevrijdingsplein in Leiden. Check dus je mail om je aan te melden als je wil betalen met je iPhone. Vanaf 20 juni start de Albert Heijn met een proef in Utrecht Ella Fitzgeraldplein en Haarlem Soendaplein, zodat je na het zelfscannen je boodschappen zelf ook afrekent via Appie.
Albert heijn laat betalen via Appie app in pilotwinkels.
14 jun nieuws. AH test Appie app-betalen. UTRECHT/HAARLEM Albert Heijn start een test in Utrecht en Haarlem waarbij klanten zonder pinpas toch kunnen afrekenen. De test is opgezet in nauwe samenwerking met Adyen dat gisteren naar de beurs ging, bevestigt AH desgevraagd.
Albert Heijn voegt eindelijk Bonuskaart toe aan Appie App.
AH Productscanner: nieuwe app van Albert Heijn geeft je informatie over je boodschappen. Albert Heijn komt met grote update Appie app met nieuw design. Albert Heijn start proef met slimme koelkastmagneet Hiku. Dit zijn de 50 beste Android-apps van 2017.
Appie app voor je telefoon.
Appie van Albert Heijn in de App Store.
Om zelfscannen goed mogelijk te maken hebben we de AH Zelfscannen-app gelanceerd. Switchen tussen Appie en zelfscannen is nog net zo makkelijk als voorheen. Eind dit jaar verwachten we zelfscannen als functie van Appie te lanceren, waarbij een aparte app niet meer nodig is.
Albert Heijn lanceert in juni compleet vernieuwde Appie-app.
Meer nieuws over Albert Heijn. AH XL Elandstraat op de schop. AH Zetten weert weegschaalklager. Kolk AH: respect voor uitspraak franchisezaak. AH bezorgt boodschappen in het buitenland. AH-filialen delen ijs en water uit aan ouderen. Albert Heijn krabbelt op na slecht begin.
Appie van Albert Heijn Apps op Google Play.
Ga via het menu naar Over Appie, klik op Feedback en stuur ons jouw feedback. Ook de Klantenservice van AH Online is via Appie direct bereikbaar. Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van Appie en de diensten die via Appie worden geleverd.
AH komt met Rappie van Appie Levensmiddelenkrant.
AH is daarmee hard op weg om de supermarktketen klaar te stomen voor de digitale wereld.Rappie van Appie is een aanvulling op de bestaande bezorgservice van de grootgrutter. In Rotterdam gaat AH een samenwerking aan met SuperBuddy, een supersnelle online bezorgdienst.
Alles over de vernieuwde Appie app.
Mobiele apps.

Contacteer ons